Trenchcoat NAF NAF BISABABA NAF BISABABA BISABABA Trenchcoat NAF NAF NAF
Meny

NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP

Martin Ødegaard snakker om sin fremtid i den nederlandske klubben og spanske Real Madrid. Overfor NTB bekrefter han krystallklart: Jeg skal ikke bli lånt ut til forskjellige klubber i fem år til. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Real Madrid sender Martin Ødegaard (19) på utlån etter utlån. Nå vil stortalentet ha mer stabilitet.

Lysluggen er en snartur hjemme i Norge. Alle vil ha en bit av drammenseren, som tirsdag var gjennom sponsoroppdrag, intervjuer og landslagstrening i løpet av noen hektiske timer.

19-åringen har så vidt kommet i gang i nederlandske Vitesse, hvor et sesonglangt lån venter. Kontrakten med Real Madrid varer til 2021.

– Føler du at du står ved et veiskille etter sesongen?

– Det er et godt spørsmål. Det virker som om de har veldig stor tro på meg, og jeg har stor lyst til å lykkes der. Jeg håper det skjer, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren.

– Jeg skal ikke bli lånt ut til forskjellige klubber i fem år til. Det kommer ikke til å skje, slår Ødegaard fast overfor NTB.

VIRIL Vila Vila Vila VIRIL Vila Jumper Jumper Jumper VIRIL qxUAnP

– Er Vitesse ditt siste utlån?

– Det vet man aldri, men det vil være kjekt å få litt stabilitet framover, sier landslagsspilleren.

Drillo om Ødegaard: – Han hadde vært litt fattigere, men en bedre spiller

BISABABA Trenchcoat NAF NAF NAF NAF NAF NAF BISABABA Trenchcoat BISABABA

Tålmodighet

Den store drømmen er fortsatt å etablere seg i Real Madrids ærverdige drakt.

Trenchcoat BISABABA BISABABA NAF NAF NAF Trenchcoat BISABABA NAF NAF NAF – Hvordan ser Real Madrid-framtiden ut?

– Jeg ser på den som en mulighet til å spille meg inn på førstelaget. Det er ikke så viktig for meg når. Det kan ta ett år til, det kan ta fem år til. Det store målet er å spille seg inn der. Det jobber jeg for hver dag, sier Ødegaard og bekrefter at avtalen med spanjolene varer til 2021 – i første omgang.

Første steg er en vellykket sesong i æresdivisjonen i Nederland.

– Jeg ønsker å score flere mål og få flere assist. Det handler om å bli mer direkte i spillet og ta mer tak. Jeg skal komme oftere i de riktige posisjonene og komme oftere inn i boks og gå etter avslutninger, sier Ødegaard om hovedmålene for sesongutlånet til Vitesse.

Aktuelt:  Hareide-erstatteren: – Hva heter du og hvor spiller du?

Mer muskler

A-landslagslagspilleren forteller om mer muskler enn noen gang i en fotballkropp som er mest kjent for å være leken og lett.

– Jeg trener mye og jobber mye med kroppen. Det kommer også mer fysikk med alderen. Jeg har tatt mange steg de to siste årene. Jeg har ikke gått så mye opp i vekt, men jeg har fått mer muskler og føler meg mye sterkere og mer kompakt.

– Hva betyr det for din spillestil?

– Det handler om å stå mer imot i dueller, både når du har ballen og når du skal ta den ifra folk. Det å ha ekstra muskler og punch hjelper godt, svarer Ødegaard.

Den tidligere Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo (nå Juventus) har vært et stort forbilde.

– Jeg har lært veldig mye av å se hvordan Ronaldo jobber og pleier kroppen. Han trener og gjør alt som skal til. Han er en stor inspirasjon. Der er det mye å hente for mange, sier Ødegaard.

NAF BISABABA Trenchcoat Trenchcoat BISABABA NAF NAF NAF BISABABA NAF NAF Aktuelt:  United-profil var nær amputasjon

JUMPER Jumper MINKPINK MINKPINK HANNAH HANNAH wx8nHazPf

USA-ekspert: – Orkanen «Florence» kan bli fjær i hatten for Trump

Jumper VIRIL VIRIL Vila Jumper Vila Jumper Vila VIRIL VIRIL Jumper VIRIL Jumper Vila Vila Vila qw1qazB
Populært
Overmateriale: 55% polyester, 33% bomull, 12% polyamid Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP NAF NAF BISABABA NAF Trenchcoat NAF BISABABA Trenchcoat NAF NAF BISABABA nWtatP
NAF BISABABA BISABABA Trenchcoat NAF NAF Trenchcoat NAF NAF BISABABA NAF
Vi bruker cookies og andre tilsvarende tekniske løsninger for å forbedre din opplevelse av vårt nettsted, analysere bruksmønstre og levere relevante annonser. I vår oppdaterte personvernerklæring kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.
Les mer OK - Jeg forstår