FANNY Kaffe Kaffe AMBER AMBER Kaffe AMBER Bluser FANNY AMBER Bluser FANNY Bluser FANNY Kaffe Bluser
Meny

FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw

Martin Ødegaard snakker om sin fremtid i den nederlandske klubben og spanske Real Madrid. Overfor NTB bekrefter han krystallklart: Jeg skal ikke bli lånt ut til forskjellige klubber i fem år til. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Real Madrid sender Martin Ødegaard (19) på utlån etter utlån. Nå vil stortalentet ha mer stabilitet.

Lysluggen er en snartur hjemme i Norge. Alle vil ha en bit av drammenseren, som tirsdag var gjennom sponsoroppdrag, intervjuer og landslagstrening i løpet av noen hektiske timer.

19-åringen har så vidt kommet i gang i nederlandske Vitesse, hvor et sesonglangt lån venter. Kontrakten med Real Madrid varer til 2021.

– Føler du at du står ved et veiskille etter sesongen?

– Det er et godt spørsmål. Det virker som om de har veldig stor tro på meg, og jeg har stor lyst til å lykkes der. Jeg håper det skjer, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren.

– Jeg skal ikke bli lånt ut til forskjellige klubber i fem år til. Det kommer ikke til å skje, slår Ødegaard fast overfor NTB.

GAP GAP GAP EASY SWING Topper Topper EASY SWING SWING EASY Topper GAP q1OAwg8

– Er Vitesse ditt siste utlån?

– Det vet man aldri, men det vil være kjekt å få litt stabilitet framover, sier landslagsspilleren.

Drillo om Ødegaard: – Han hadde vært litt fattigere, men en bedre spiller

Kaffe Kaffe Kaffe Bluser FANNY AMBER AMBER Bluser FANNY Bluser FANNY FANNY AMBER AMBER Bluser Kaffe

Tålmodighet

Den store drømmen er fortsatt å etablere seg i Real Madrids ærverdige drakt.

Kaffe FANNY Bluser AMBER FANNY AMBER Bluser Kaffe Bluser Kaffe FANNY AMBER FANNY AMBER Bluser Kaffe – Hvordan ser Real Madrid-framtiden ut?

– Jeg ser på den som en mulighet til å spille meg inn på førstelaget. Det er ikke så viktig for meg når. Det kan ta ett år til, det kan ta fem år til. Det store målet er å spille seg inn der. Det jobber jeg for hver dag, sier Ødegaard og bekrefter at avtalen med spanjolene varer til 2021 – i første omgang.

Første steg er en vellykket sesong i æresdivisjonen i Nederland.

– Jeg ønsker å score flere mål og få flere assist. Det handler om å bli mer direkte i spillet og ta mer tak. Jeg skal komme oftere i de riktige posisjonene og komme oftere inn i boks og gå etter avslutninger, sier Ødegaard om hovedmålene for sesongutlånet til Vitesse.

Aktuelt:  Hareide-erstatteren: – Hva heter du og hvor spiller du?

Mer muskler

A-landslagslagspilleren forteller om mer muskler enn noen gang i en fotballkropp som er mest kjent for å være leken og lett.

– Jeg trener mye og jobber mye med kroppen. Det kommer også mer fysikk med alderen. Jeg har tatt mange steg de to siste årene. Jeg har ikke gått så mye opp i vekt, men jeg har fått mer muskler og føler meg mye sterkere og mer kompakt.

– Hva betyr det for din spillestil?

– Det handler om å stå mer imot i dueller, både når du har ballen og når du skal ta den ifra folk. Det å ha ekstra muskler og punch hjelper godt, svarer Ødegaard.

Den tidligere Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo (nå Juventus) har vært et stort forbilde.

– Jeg har lært veldig mye av å se hvordan Ronaldo jobber og pleier kroppen. Han trener og gjør alt som skal til. Han er en stor inspirasjon. Der er det mye å hente for mange, sier Ødegaard.

AMBER Kaffe Kaffe Bluser Bluser FANNY Kaffe Bluser Kaffe FANNY AMBER AMBER Bluser AMBER FANNY FANNY Aktuelt:  United-profil var nær amputasjon

JUMPER Jumper MINKPINK MINKPINK HANNAH HANNAH wx8nHazPf

USA-ekspert: – Orkanen «Florence» kan bli fjær i hatten for Trump

GAP shirts T GAP med print print T med shirts wfxS71qzP
Populært
Overmateriale: 100% viskose
FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw FANNY FANNY FANNY AMBER Kaffe AMBER Kaffe Bluser Kaffe Bluser Bluser AMBER AMBER Kaffe FANNY Bluser x7IF7gqw
Bluser Bluser FANNY AMBER AMBER Bluser Bluser FANNY FANNY AMBER AMBER Kaffe Kaffe FANNY Kaffe Kaffe
Vi bruker cookies og andre tilsvarende tekniske løsninger for å forbedre din opplevelse av vårt nettsted, analysere bruksmønstre og levere relevante annonser. I vår oppdaterte personvernerklæring kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.
Les mer OK - Jeg forstår