Meny

ANN Topper langermet Carhartt HEART WIP 5XwqXSg

BAY Native Youth PANT Native Youth Bukser cfyKgHR
HEART Carhartt ANN langermet WIP Topper Se video.
Benny Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing.

Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge og en gjenganger i nær sagt alle radiokanaler. Det er en sommervise mange bare må høre. Lukten av nytrukket kaffe og det mentale bildet av Nina som kommer ut av bade, «nøgen, med fuktig hud», sitter spikret i mange nordmenns hjerner.

Andersen og Dissing turnerte land og strand rundt med Svantes viser.

Andersen er også kjent i Danmark for barnebøkene om den lille, underlige figuren Snøvsen.

ANN WIP Carhartt HEART langermet Topper Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser.

Mer enn noen annen har Andersen klart å tolke det vanskelige begrepet «den danske folkesjel». Han styrke som dikter er hans vennlige og underfundige humor. Andersen bruk av ordspill og mestring av det danske språk anses som noe unikt i forfatterskapet.

Hans hustru Elisabeth Ehmer opplyser at Benny Andersen døde i deres hjem i Sorgenfri torsdag ettermiddag.

SE VIDEO: Povl Dissing & Benny Andersen – Svantes Lykkelige Dag (Live):

langermet Carhartt HEART Topper WIP ANN
Populært
ANN Topper langermet Carhartt HEART WIP 5XwqXSg ANN Topper langermet Carhartt HEART WIP 5XwqXSg ANN Topper langermet Carhartt HEART WIP 5XwqXSg ANN Topper langermet Carhartt HEART WIP 5XwqXSg
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel