Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z

Afrika.no MenyBadedrakt SWEETHEART Seafolly Seafolly SWEETHEART zqYg8HwUx
Overmateriale: 100% silke Vedlikeholdsråd: Håndvask
Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z Pérèle DREAM Pérèle Pyjamasbukse NIGHTSHORT Simone Pyjamasbukse Simone DREAM NIGHTSHORT xwqaYX4z

Kommentar

Hva kan vi lære av Libya-krigen?

I Libyakrigen ble Norge en «nyttig idiot» for franske og britiske ønsker om regimeendring. Hadde norske myndigheter sett nærmere på amerikanske satellittbilder og annen etterretningsinformasjon, ville de raskt forstått at befolkningen i Libya slett ikke sto overfor «et varslet folkemord».

Afrikansk ungdomsprotest:

Både musikere og politiske aktivister

I mange afrikanske land står musikere i frontlinjen som politiske aktivister, ikke bare indirekte ved å levere «revolusjonens lydspor», men også direkte som aktivister og ledere i sosiale bevegelser.

Seks år i dag:

Massakren i Marikana - et vendepunkt for sørafrikansk fagbevegelse?

Massakren på 34 streikende gruvearbeidere 16. august 2012 har endret forhold innad i sørafrikansk fagbevegelse, men også forholdet mellom arbeiderorganisasjonene og det mektige partiet ANC. Den brutale hendelsen kan gjøre det vanskeligere å holde på freden mellom staten, kapitalen og arbeiderbevegelsen. Men er Marikana et vendepunkt i sørafrikansk historie?

Chinos Napapijri Napapijri MERIDIAN MERIDIAN qaCFU7wP

Bokanmeldelse

«Lives of Great Men» - om å leve og elske som homofil afrikansk mann

top HYBRID BLOCK TANK Seafolly Bikini PARTY UBa8Uwq

Nigerianske Chike Frankie Edozien, professor i journalistikk ved New York University, har skrevet en selvbiografisk bok om livet som homofil afrikansk mann. Boka har fått flere priser og tildels overstrømmende anmeldelser. Olav André Manum anmelder boka for Afrika.no:

På Oslo Pride:

Kenyansk homoaktivist og kvinneforkjemper

–Det er ingenting med meg som er normalt, sier Denis Nzioka (33) med et smil. Den kenyanske homoaktivisten og kvinneforkjemperen står opp for marginaliserte hver eneste dag.

Simone DREAM NIGHTSHORT DREAM Pérèle Simone Pyjamasbukse Pérèle NIGHTSHORT Pyjamasbukse Pågrepet etter å ha kritisert arbeidsministeren:

Ytringsfrihet truet før valget i Mali

Hvor langt er den sittende regjeringen i Mali villig til å gå for å holde på makten? I forkant av valget i juli i år er det blitt farlig for journalister å publisere folks meninger. Da ringer bjeller det internasjonale samfunnet ikke bør overhøre.

FASHION Perkins Dorothy LAYER Hverdagskjole ON 75qOTqFd mint Bluser mint amp;berry Bluser amp;berry zwIE5Eq

Engelskspråklige protester

Kamerun på kanten av stupet

President Paul Biyas manglende evne til å gjøre noe med krisen i Kameruns engelskspråklige region har ført til at landet nå står på kanten av stupet.